O σεφ προτείνει

ΣΑΛΑΤΑ ΡΟΚΑ – ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ

Ξεκινήστε το γεύμα σας με μια δροσιστική σαλάτα από φρέσκα φύλλα ρόκας με ντοματίνια τσέρυ, φλοίδες δίχρονης ωρίμανσης παρμεζάνας και βινεγκρέτ καραμελώμενου μπαλσάμικου, αρωματισμένο με νότες θυμαρίσιου μελιού.

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΧΑΡΑΣ

Ανοίξτε την όρεξή σας με ένα πιάτο της μεσογειακής γης. Μανιτάρια πλευρώτους σε φωλιά παρμεζάνας με ψητό τυρί προβολόνε και φρέσκια ντοματίνια Σαντορίνης.

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

Ένα πιάτο που αποπνέει τον αέρα της μεσογειακής θάλασσας. Φρέσκιες Ιταλικές ταλιατέλες με φρέσκια ντομάτα συνοδευμένες από τρεις μεγάλες γαρίδες και αρωματισμένες με φρέσκο μαϊντανό.

ΚΑΡΕ ΑΡΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΒΙΝΣΑΝΤΟ

Ένα πιάτο που συγκεντρώνει αρώματα και γεύσεις Ελλάδας. Καρέ αρνιού σε σάλτσα κρασιού βινσάντο και αρωματισμένο με φρέσκο θυμάρι συνοδευμένο από πουρέ φρέσκιας πατάτας.

ΠΑΝΑΚΟΤΑ

Τελειώστε γλυκά το γεύμα σας με πανακότα αρωματισμένη με φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης συνδυασμένη με σιρόπι βύσσινου.

Επίσης, το μπαρ του “Callirhoe VIP” είναι πάντα εκεί έτοιμο να σας υποδεχτεί. Απολαύστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ Daquiri ξεφεύγοντας από τις κλασικές γεύσεις και συνδυάζοντάς το με φρεσκοστυμμένο χυμό φρούτων εποχής όπως ανανά, καρπούζι, μπανάνα.