Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Ιδανικοί χώροι για κάθε περίσταση

Συνέδρια & Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Δημιουργικές ιδέες και έμπνευση

Tο Athenian Callirhoe Exclusive Ξενοδοχείο διαθέτει 4 αίθουσες εκδηλώσεων με δυνατότητα φιλοξενίας 10 έως 120 ατόμων. Όλες οι αίθουσες έχουν προσεκτικά μελετηθεί και κατασκευαστεί, ώστε να πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης. Προσφέρονται με πλούσιο εξοπλισμό ή ακόμη και με αποκλειστική γραμματειακή υποστήριξη.

Συνέδρια & Επαγγελματικές εκδηλώσεις

H ενοικίαση μιας αίθουσας συνεδριάσεων στο The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την εξαιρετική τοποθεσία του, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης και την εγγύτητά του σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς που το καθιστούν εύκολα προσβάσιμο στους επισκέπτες. Για επιχειρηματικές συναντήσεις, σεμινάρια, εκθέσεις ή συνέδρια, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα χαρεί να σας βοηθήσει με την οργάνωση της επαγγελματικής σας εκδήλωσης. Όλες οι αίθουσες συνεδριάσεων βρίσκονται στον πρώτο όροφο όπου το “Petit Café Degli Artisti” με θέα το πάρκο της Καλλιρρόης είναι επίσης διαθέσιμο στους συμμετέχοντες ώστε να απολαύσουν το διάλειμμά τους επιλέγοντας από μία ποικιλία μενού διαλειμμάτων καφέ και ελαφρών γευμάτων. Υψηλής τεχνολογίας οπτικοακουστικός εξοπλισμός και δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο διατίθενται σε όλες τις αίθουσες συνεδριάσεων. Μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας παρέχοντας υπηρεσίες διερμηνείας και γραμματειακή υποστήριξη κατόπιν ζητήσεως.

Business Services Ξενοδοχείου:

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Παρουσιάσεις, ομιλίες, συναντήσεις παλιών συμμαθητών, εορταστικά γεύματα, πάρτυ και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση μπορεί να διοργανωθεί στους χώρους μας με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού του ξενοδοχείου, απαλλάσσοντάς σας από περιττά άγχη και επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Ανάλογα με την περίσταση και τον αριθμό των προσκεκλημένων σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία από τις αίθουσες συνεδριάσεων στον πρώτο όροφο, το μπαρ “Café Degli Artisti”ή το εστιατόριο “Café Degli Artisti” στο ισόγειο ή το roof garden μπαρ-εστιατόριο “Callirhoe VIP” στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με εύγευστα και εντυπωσιακά μενού μπουφέ ή σερβιριστά και ποικιλία οίνων και ποτών.

Scroll to Top