Περιηγήσεις & Εκδρομές​

Αθήνα - Περιηγήσεις & Εκδρομές

Περιήγηση με λεωφορείο, συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Το πρόγραμμα αρχίζει με το λεωφορείο να κάνει το γύρο του Συντάγματος περνώντας από τον Εθνικό Κήπο, την Πύλη του Αδριανού, τον ναό του Αγίου Παύλου, τη Βουλή, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το Νομισματικό Μουσείο (παλιά οικία του αρχαιολόγου Σλίμαν), τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό, την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ακολουθεί στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Καθοδόν περνάτε από τα παλαιά Ανάκτορα, το Ζάππειο Μέγαρο και το Ναό του Ολυμπίου Διός

Η περιήγηση τελειώνει με την επίσκεψη στην Ακρόπολη: Προπύλαια, Ναός της Αθηνάς Νίκης, Ερέχθειο και Παρθενώνας.

Ώρα έναρξης: 08:30     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    12:00

Περιήγηση με λεωφορείο, συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού)

Το πρόγραμμα αρχίζει με μία στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) όπου έγιναν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Καθοδόν περνάτε από τα παλαιά Ανάκτορα, το Ζάππειο Μέγαρο και το Ναό του Ολυμπίου Διός, τον Εθνικό Κήπο, την Πύλη του Αδριανού, τον ναό του Αγίου Παύλου, το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το Νομισματικό Μουσείο (παλιά οικία του αρχαιολόγου Σλίμαν), τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό, την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Κατόπιν ακολουθεί επίσκεψη στην Ακρόπολη: Προπύλαια, Ναός της Αθηνάς Νίκης, Ερέχθειο και Παρθενώνας. Η περιήγηση τελειώνει με την επίσκεψη στην Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ώρα έναρξης: 08:30     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    13:30

Περιήγηση με συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Επισκεφθείτε το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν. Θαυμάστε τα τεχνουργήματα της αρχαίας καθημερινότητας, τα αγάλματα, τους αμφορείς και τα ευρήματα της αρχαίας Αθήνας.

Ώρα έναρξης: 11:45     ***(συναντήστε τον ξεναγό στο γραφείο πληροφοριών του μουσείου)

Ώρα λήξης:    13:30

Εκδρομή με συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Επισκεφθείτε το Ακρωτήρι του Σουνίου, μόλις 70km από την Αθήνα, ακλουθώντας τον παραλιακό δρόμο και απολαύστε τη θαυμάσια θέα του κόλπου του Σαρωνικού. H ιδανική εκδρομή με λεωφορείο για να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε το Ναό του Ποσειδώνα με τους δωρικούς του κίονες και την εκπληκτική θέα.

Ώρα έναρξης: 14:30 – 15:00     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    18:30 – 19:00

Με συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Το πρόγραμμα αρχίζει με πανοραμική ξενάγηση στην Αθήνα με πρώτη στάση το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), όπου έλαβαν μέρος οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Κατόπιν ακολουθεί επίσκεψη στην Ακρόπολη: Προπύλαια, Ναός της Αθηνάς Νίκης, Ερέχθειο και Παρθενώνας και συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Νέο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα τεχνουργήματα της αρχαίας καθημερινότητας, τα αγάλματα, τους αμφορείς και τα ευρήματα της αρχαίας Αθήνας.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα η εκδρομή τελειώνει με επίσκεψη στο Ακρωτήρι του Σουνίου μόλις 70km από την Αθήνα, ακλουθώντας τον παραλιακό δρόμο όπου θα απολαύσετε τη θαυμάσια θέα του κόλπου του Σαρωνικού.

H ιδανική εκδρομή με λεωφορείο για να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε το Ναό του Ποσειδώνα με τους δωρικούς του κίονες και την εκπληκτική θέα.

Ώρα έναρξης: 08:30     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    18:30

Το πρόγραμμα αρχίζει με ξενάγηση στην Αθήνα, περνώντας από τα κυριότερα αρχαιολογικά μνημεία, συνεχίζει με μια επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά και το Μικρολίμανο, το λιμάνι ιστιοφόρων και μικρών αλιευτικών και τελειώνει με δείπνο στην Πλάκα συνοδευμένο από μπουζούκι και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Ώρα έναρξης: 20:30     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο))

Ώρα λήξης:    τα μεσάνυχτα κατά προσέγγιση

* Παρακαλώ, σημειώστε ότι τα ποτά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή πακέτου της εκδρομής.

Περιηγήσεις & Εκδρομές εκτός Αθηνών

Με συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Η Επίδαυρος και οι Μυκήνες απέχουν περίπου 130km από την Αθήνα. Η διαδρομή που ακολουθείται σε αυτή την εκδρομή είναι μέσω της παραλιακής Εθνικής Οδού και καθοδόν κάνετε μια σύντομη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου Ακολουθεί επίσκεψη στις Μυκήνες, όπου ο ξεναγός θα σας συνοδεύσει στα Μυκηναϊκά Ανάκτορα, την Πύλη των Λεόντων και τον τάφο του Αγαμέμνονα.

Επόμενη σύντομη στάση και περίπατος γίνεται στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας όπου βρίσκεται το ενετικό φρούριο του Παλαμηδίου και το νησάκι-φρούριο Μπούρτζι.

Η εκδρομή τελειώνει με επίσκεψη στην Επίδαυρο και το αρχαίο της θέατρο, ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Ώρα έναρξης: 08:45     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    18:45 (κατά προσέγγιση)

Με συνοδεία επαγγελματία Ξεναγού

Επισκεφτείτε το σημαντικότερο Μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας, ο ονομαζόμενος «ομφαλός της γης». Η διαδρομή που ακολουθείται είναι μέσω της εθνικής οδού με σύντομη στάση στη Λιβαδειά και άφιξη στους Δελφούς περίπου το μεσημέρι. Εκεί περνάτε από την Κασταλία πηγή και επισκεπτόσαστε τον Ναό του Απόλλωνα και το Μαντείο, το Θησαυρό των Αθηναίων και το Μουσείο των Δελφών. Στο γυρισμό θα περάσετε από το γραφικό χωριό της Αράχοβας και τις πλαγιές του Παρνασσού.

Ώρα έναρξης: 08:45     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    18:45 (κατά προσέγγιση)

Χαλαρώστε στη θάλασσα και απολαύστε το μεσημεριανό σας γεύμα εν πλω και επισκεφθείτε τον Πόρο, την Ύδρα και την Αίγινα.

Πρώτη στάση στον γραφικό Πόρο, το μικρότερο από τα τρία νησιά. Ακολουθεί η Ύδρα, το ασφαλές καταφύγιο από τους Πειρατές του Σαρωνικού του παρελθόντος, με τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια του.

Τελευταία στάση της κρουαζιέρας γίνεται στην Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα τρία νησιά. Εκεί μπορείτε είτε να επιβιβαστείτε σε λεωφορείο για ξενάγηση στο Ναό της Αφαίας, τον καλύτερα διατηρημένο ναό της Ελλάδος, ή να ακολουθήσετε πανοραμική περιήγηση του νησιού και επίσκεψη στην μεσαιωνική πρωτεύουσα του νησιού, την Παλαιοχώρα και το ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Ώρα έναρξης: 07:30     *** (Δυνατότητα επιβίβασης από το ξενοδοχείο)

Ώρα λήξης:    19:30 (κατά προσέγγιση)

***Αγοράστε τα εισιτήρια της εκδρομής σας από την υποδοχή μας και κερδίστε 5% έκπτωση.***

Scroll to Top